Op naar Zweden met het beste rekenidee!

De winnaars van het ‘Beste Rekenidee mbo 2019’ zijn bekendgemaakt!

Volgens de jury hadden Anne Marleen Tigelaar (Friesland College), Fedor Kerkhof (ROC de Leijgraaf) en Martijn van der Linden (Summa College) de drie beste rekenideeën en mogen zij hun rekenidee presenteren op de internationale rekenconferentie (ALM) in Zweden van 7 t/m 10 juli! Lee De drie winnaars, Anne Marleen Tigelaar (Friesland College), Fedor Kerkhof (ROC de Leijgraaf) en Martijn van der Linden (Summa College) presenteren hun beste rekenidee op de internationale rekenconferentie (ALM) in Zweden van 7 t/m 10 juli! Lees hier het jury rapport.

Dimitri Verzijl, een van de winnaars van vorig jaar, zat dit jaar in de jury. Bettermarks is dit jaar een van de sponsoren en daarom sturen wij Dimitri dit jaar ook naar Zweden. Meer weten over zijn reis naar Zweden? We verzorgen zijn gehele reis naar Zweden. Meer weten over zijn reis naar Zweden? Houd onze socials in de gaten!