Directe uitlevering schooljaar 2019/2020

Als het goed is heeft uw school voor de meivakantie een mail ontvangen met uitgebreide informatie wat betreft de uitlevering. In het huidige schooljaar 2018-2019 heeft 98% van de docenten onze uitlevering als positief ervaren en is onze supportafdeling beoordeeld met een 8,9. Ons doel voor komend schooljaar 2019-2020 is dan ook om vergelijkbare resultaten te behalen. Check of de mail is aangekomen bij de LML op uw school en neem anders contact op met support@bettermarks.nl.

Gaat u volgend jaar verder met bettermarks en zijn er docenten in het team die nog nooit met bettermarks hebben gewerkt? Wij bieden vrijblijvend een starttraining aan op jullie school! Op deze manier kunnen alle docenten na de vakantie direct aan de slag met alle functionaliteiten die in bettermarks zitten, waardoor bettermarks optimaal ingezet kan worden. Indien uw school hiervan gebruik wil maken, stuur dan een mail naar support@bettermarks.nl.