Meten = weten!

Academy4Learning en bettermarks
Academy4Learning biedt onderwijsinstellingen professionalisering op het gebied van digitale geletterdheid, didactiek en pedagogiek. Van een losse training of e-learning tot een compleet ontwikkeltraject; zij streven naar ontwikkeling die blijft. Hiertoe is het scheppen van een lerende cultuur cruciaal, evenals directe toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk. Op deze manier kunt u het geleerde de dag erna al in de les verwerken. Iedereen professionaliseert op zijn eigen niveau voor het hoogst haalbare rendement.

Academy4learning is een zusteronderneming van bettermarks en werkt nauw met ons samen om docenten, medewerkers en onderwijsinstellingen zo effectief mogelijk gebruik te laten maken van digitale middelen.

Kortingsactie
Speciaal voor alle bettermarks-scholen biedt Academy4Learning de nulmeting digitale geletterdheid aan voor EUR 999,- (voor de hele school; reguliere prijs EUR 1.500,-). De nulmeting brengt de kennis, kunde en attitude van het hele team op het gebied van digitale geletterdheid in kaart. De uitkomsten worden geanalyseerd en in een uitgebreide rapportage verwerkt. Op basis hiervan ontvangt de school een passend advies voor professionalisering. Deze kortingsactie is geldig tot en met 22 maart 2019. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.

Gratis mini-nulmeting
Test hier uw ICT-basisvaardigheden in de gratis mini-nulmeting en deel deze mogelijkheid met uw collega’s.

Lees ook ‘Vol vertrouwen toekomstbestendig lesgeven’.