Bettermarks community

Bent u al lid van onze bettermarks community op Facebook? Nee? Meld u dan snel aan via de volgende hyperlink: bettermarks community. In deze community bieden wij de mogelijkheid aan docenten om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen over alles wat met bettermarks te maken heeft. Wij zelf kijken ook mee, zodat we ook via dit medium de optimale support kunnen bieden. Om het contact tussen docenten te bevorderen die op hetzelfde niveau werkzaam zijn, zijn er sinds kort deelgroepen opgezet: Rekenen mbo, rekenen vo, wiskunde vmbo en wiskunde havo/vwo. U kunt hier lid van worden via de knop ‘info’ als u lid bent van de algemene community. In deze subgroepen kunt u specifieke vragen stellen aangaande het niveau waarop u werkzaam bent.

Geen Facebook- account? We zijn uiteraard ook dagelijks beschikbaar per telefoon en mail en kunnen u altijd in contact brengen met andere scholen uit uw regio.