Resultaten enquête – Hoe heeft u de start van het schooljaar ervaren?

Bettermarks is dit jaar goed gestart. Dit blijkt uit een enquête gehouden onder alle docent-gebruikers van bettermarks. Ruim 130 docenten hebben de enquête ingevuld met als resultaat: een geslaagde start! Alle docenten die contact hebben gehad met onze supportafdeling -mail, telefoon, WhatsApp of social media – beoordelen dit contactmoment met een 8,9. De afdeling scoort vooral goed op het snel, vriendelijk en professioneel afhandelen van de vraag. 98% van de docenten is tevreden tot zeer tevreden over de uitlevering van de licenties dit schooljaar. Tot slot hebben 52 van de 132 ingevulde enquêtes een starttraining van één van de adviseurs op locatie ontvangen. Deze training is heeft een 7,8 als eindboorddeling gekregen. Een mooie voldoende, maar we streven uiteraard naar een nog hoger cijfer.

We willen iedereen die onze enquête heeft ingevuld hartelijk bedanken. Onze adviseurs hebben naar aanleiding van de ingevulde enquêtes rechtstreeks contact opgenomen met diverse docenten, bijvoorbeeld op basis van vragen of feedback. In de komende maanden herstarten we uitvoerig onze ketengesprekken over de single-sign-on uitlevering via ons licentiekantoor. Onder alle ingevulde enquêtes hebben we drie potten met chocolademunten verloot. De gelukkig winnaars zijn:

  • Bornego Joure
  • Nuborgh College locatie Oostenlicht
  • Melanchthon Berkroden

Mocht u naar aanleiding van de enquête nog vragen of feedback hebben, neem dan contact op met onze support afdeling. Wij zijn bereikbaar per mail op support@bettermarks.nl en telefonisch op 036-3030363.