Nieuwe collega Nayratu Tomatala

Met veel plezier stellen wij Nayratu aan u voor. Vanaf 1 oktober komt Nayratu ons team versterken als Adviseur mbo. Nayratu heeft veel ervaring in de mbo-markt vanuit haar vorige rol als Sales Account Executive bij Studystore en Studers. Als docent rekenen in het mbo is de kans groot dat u Nayratu tegenkomt bij u op locatie.

 

Hieronder stelt Nayratu zichzelf voor:

Vanaf 1 oktober zal ik het team van bettermarks komen versterken en ik heb er zin in!

Mijn naam is Nayratu Tomatala, 34 jaar en ik woon in Culemborg. Hier woon ik met mijn 2 zonen, Yachya (13 jaar) & Aurelio (7 jaar).

Met heel veel plezier heb ik de laatste jaren gewerkt als Sales Account Executive bij Studystore/Studers. Maar na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Nog steeds heb ik een grote interesse in het onderwijs en ben dan ook heel blij dat ik aan de slag kan als Adviseur bij Bettermarks.

 

“Onderwijs is onderwijs. We zouden alles moeten leren en dan kiezen welk pad we willen volgen. Onderwijs is niet oosters of westers, het is menselijk”

*Malala Yousafzai*