Hoe heeft u de start van het schooljaar ervaren?

In de nieuwsbrief van juni bent u geïnformeerd over de rechtstreekse uitleverprocedure van onze licenties dit schooljaar. We hebben de afgelopen weken veel energie gestoken in het succesvol uitleveren van onze licenties aan de circa 90 scholen die dit schooljaar werken met bettermarks. In de komende maanden herstarten we uitvoerig onze ketengesprekken om de single-sign-on uitlevering via ons Lika kantoor te bewerkstelligen voor schooljaar 2019-2020.

Om onze support en starttrainingen nog verder te verbeteren, hebben we onlangs een enquête uitgestuurd onder alle docenten die dit jaar met bettermarks werken. In deze enquête vragen we docenten hoe zij de rechtstreekse uitlevering, het contact met onze supportafdeling en de starttraining hebben ervaren.

Mocht u deze enquête niet hebben ontvangen, maar wel willen invullen of hier een vraag over hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling.