Bettermarks Rekentrainer voor thuis

Door de onzekerheid rondom de centrale rekentoets hebben veel scholen dit jaar moeite met de inrichting van het vak rekenen Dit komt bijvoorbeeld; doordat er geen budgetten beschikbaar zijn voor de aanschaf van rekenlesmateriaal of doordat prioriteiten elders liggen.

Om iedere leerling goed rekenonderwijs te bieden heeft bettermarks de Rekentrainer geïntroduceerd. Met de bettermarks Rekentrainer kan de leerling oneindig en zelfstandig oefenen met rekenen. Met de analysetoetsen aan het begin van ieder domein weet de leerling precies welke onderwerpen hij of zij nog niet beheerst en verder moet ontwikkelen. Door het maken van fouten ontstaan ontwikkelpunten die zorgen voor een gepersonaliseerde examentrainer met individuele leerdoelen.

Met het Rekenen Thuisproduct heeft de leerling toegang tot alle reguliere 2F- en 3F-oefenstof inclusief analysetoetsen, domeintoetsen en proefexamens. Een licentie loopt van september 2018 tot en met juli 2019 en kost €15,00.

Klik hier om de bettermarks Rekentrainer aan te schaffen.