Start schooljaar 2018-2019

We hebben voor de zomer gecommuniceerd over onze uitlever procedure van bettermarks voor schooljaar 2018-2019 waarbij alle wiskunde- en rekenenlicenties dit jaar door bettermarks zelf worden aangemaakt en uitgeleverd. De week voordat de scholen beginnen zal er contact gezocht worden met alle scholen. U ontvangt dan uw inloggegevens of we vragen u om de nog niet aangeleverde informatie aan te leveren.
Lees hier meer over onze eerdere communicatie

Om te voorkomen dat er dubbele klassen ontstaan, willen we docenten vragen géén klassen aan te maken in de docentenomgeving. Bij het uitleveren van de leerlingaccounts zullen de leerlingen al geplaatst zijn in de door de leermiddelencoördinator opgegeven klas en zijn de docenten gekoppeld aan de juiste klassen.

Wanneer u als docent niet aan klassen bent gekoppeld kunt u zichzelf aan klassen koppelen via het tabblad Klassen. Wanneer u hier op Kies bestaande klas klikt en u ziet nog steeds geen klassen of niet de goede kunt u het beste contact opnemen met Bettermarks Support. U kunt als docent in het tabblad Klassen de wachtwoorden van leerlingen aanpassen indien nodig.