Veranderingen tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zullen er nog enkele kleine wijzigingen plaats vinden in bettermarks. Sommige zijn nog een verrassing, sommige zijn belangrijk om even goed te realiseren.

Alle bettermarks accounts zijn beschikbaar tot en met 18 juli. Op 18 juli zal alle activiteit opgeslagen en samengevat worden binnen bettermarks. Zie hieronder de voorbeelden van de samenvatting. Daarnaast zullen alle ontwikkelpunten, munten en sterren verwijderd worden. Zo begint elke leerling met een schone lei. Daarnaast zullen alle leerlingen en docenten niet meer gekoppeld zijn aan een klas.

Voor de docenten zullen de Gegeven ontwerpen bewaard blijven op de accounts. Wanneer zij een overstap maken naar een ander type account (bijvoorbeeld van een account via de ELO naar een account via bettermarks.nl) is het handig om de ontwerpcodes te noteren. Via de importeercode kan eenvoudig het ontwerp overgezet worden naar een ander account.

Wanneer je inlogt via de website zullen de inloggegevens blijven zoals ze zijn, ook na 18 juli. Wanneer je inlogt via een ELO zal er geen toegang meer zijn na 18 juli. Voor de verlenging van je bettermarks account moet er een nieuwe licentie besteld worden via de distributeur. De uitlevering van deze accounts verloopt via de distributeur.

 

Samenvatting Leerling

Samenvatting Docent