Start het nieuwe jaar goed met een training

Om de lesmethode bettermarks optimaal te kunnen gebruiken, bieden wij elke start van het schooljaar een starttraining bettermarks aan. Gedurende deze starttraining ontvangt de docent een uitgebreide uitleg en toelichting over alle functionaliteiten binnen bettermarks. Daarnaast gaan we in op de didactische inzet van ons product en geven we antwoord op al jullie vragen.

 

Inhoud starttraining

  • Bettermarks support, onze docentenhandleiding en community
  • Uitgebreide knoppentraining en toelichting op alle functionaliteiten van bettermarks
  • Didactisch gebruik van bettermarks in de les

 

Data starttrainingen
De afgelopen weken hebben wij diverse scholen benaderd en geïnventariseerd naar de behoefte en mogelijke data om centrale starttrainingen te organiseren. Uit deze inventarisatie is gebleken dat veel scholen het liefst een starttraining op locatie in eigen school ontvangen. Mocht u een starttraining in willen plannen met bettermarks, neem dan contact op met uw adviseur of bettermarks support. De mogelijkheden voor het volgen van een starttraining zijn:

  • Een week voor de zomervakantie, zodat u direct aan het begin van het nieuwe schooljaar aan de slag kunt.
  • Een week voor de start van het nieuwe schooljaar (weken 33, 34 en 35).
  • In de eerste week van het nieuwe schooljaar.

 

Doelgroep
De starttraining van bettermarks is bedoeld voor alle docenten die komend schooljaar starten of blijven werken met bettermarks.

 

Kosten
Aan de starttraining zijn geen kosten verbonden. Ons streven is dat iedere docent met succes aan de slag kan met bettermarks.

 

Aanmelden
Heeft u als school interesse in een starttraining bij u op locatie of wilt u een centrale starttraining volgen? Neem dan contact op met uw adviseur of met onze supportafdeling via support@bettermarks.nl.