Informatie over de bestelprocedure voor schooljaar 2018/2019

Om u en uw leerlingen komend schooljaar zo goed mogelijk te laten starten met bettermarks hebben we een document opgesteld met uitleg over de bestelprocedure voor de verschillende licenties en de docentenpas. In dit document vindt u ook de gegevens die op de leermiddelenlijst moeten worden gezet. Het is belangrijk dit document te delen met uw leermiddelencoördinator.

Let op: we gaan ervan uit dat de uitlevering van bettermarks komend schooljaar via de ELO zal verlopen. Momenteel zijn we dit met een aantal scholen aan het testen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de vorderingen.

 

Klik hier om het document met de bestelprocedure te openen.

 

Vragen?

Klantenservice bettermarks

Telefoon: 036 303 03 63

Mail: support@bettermarks.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:30-17:00 uur