Eerste hoofdstukken vmbo 3 online

Zoals al eerder bekendgemaakt is, komen de leerjaren vmbo 3 en 4 ook beschikbaar binnen bettermarks. We ontwikkelen drie aparte streams: basis, kader en gemengd-theoretisch. Sinds kort staan de eerste hoofdstukken van vmbo 3 online. Het gaat om de volgende hoofdstukken:

  • 3B1 Getallen (begin mei online) en 3B2 Lijnen, hoeken en vlakke figuren;
  • 3K1 Getallen en 3K2 Sinus, cosinus en tangens;
  • 3GT1 Getallen en 3GT2 Sinus, cosinus en tangens.

Als u inlogt met uw docentenaccount kunt u deze hoofdstukken alvast bekijken.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de volgende hoofdstukken van deze drie streams en deze zullen naar verwachting vlak voor de zomervakantie online komen. De resterende hoofdstukken worden in de loop van schooljaar 2018-2019 opgeleverd.

Als u vmbo 3 en 4 gaat voorschrijven bestelt u de reguliere leerlinglicenties:

Leerlinglicentie Bettermarks Wiskunde, ISBN 9789492154002, €37,50 incl BTW

Meer informatie? Mail support@bettermarks.nl