Feedback gevraagd

Leerlingen oefenen vaak weinig met nieuwe begrippen terwijl de docent deze wel gebruikt in zijn/haar uitleg. Daarom hebben we aan de samenvatting van 1HV9 een invuloefening toegevoegd.

 U kunt deze oefening op verschillende manieren inzetten:
1. U kunt het werkblad printen en de leerlingen de begrippen in laten vullen;
2. U kunt het werkblad downloaden en de leerling de tekst laten overschrijven waarbij intussen de begrippen worden ingevuld;
3. U kunt de digitale oefening laten doen waarbij de leerling de begrippen naar de juiste plek sleept.
Op deze laatste oefening willen we graag feedback. We bieden dezelfde opgave op twee manieren aan. De eerste opgave heeft onze voorkeur, want daar moet de leerling (net als bij de papieren variant) uit alle begrippen kiezen. We vragen ons alleen af of er dan te veel gescrolld moet worden. Bij de tweede opgave hoeft er minder gescrolld te worden, maar zijn de begrippen ook al in drie groepen opgedeeld waardoor het voor de leerling gemakkelijker wordt. Daarom willen we graag uw feedback: Welke digitale opgave vinden u en uw leerlingen beter? Geef daarbij graag ook door of u met een laptop of tablet werkt.