3D-onderwijsconferentie: Digitaal + Didactiek + Delen 

Op donderdag 15 maart 2018 organiseert Academy4Learning in samenwerking met bettermarks, 10voor Biologie en Blink (Nederlands, Engels Geschiedenis) de 3D-onderwijsconferentie: Digitaal + Didactiek + Delen. Er worden per vakgroep interactieve proeflessen gegeven waarbij u meer komt te weten over digitale didactiek en verschillende werkvormen voor uw lessen. Daarnaast wordt er een keynote verzorgd door Sander van Acht over de manieren waarop technologie uw onderwijs zowel in kleine als grote mate kan verbeteren. Na de lezing is er tijd om na te praten en kennis uit te wisselen met uw collega’s.

 

Aanmelden

Wilt u hier bij zijn, schrijf u dan in via deze link. Ook uw collega’s van andere vakgroepen (Biologie, Engels, Geschiedenis en Nederlands) zijn van harte welkom.

Let op: plekken zijn beperkt voor deze middag.

 

Wanneer      donderdagmiddag 15 maart
Tijd               15:00 – 18:00 uur
Locatie         Vathorst College Amersfoort
Kosten          €40,- pp ex BTW

 

Hopelijk zien we u en uw collega’s donderdag 15 maart!

 

 

Deze conferentie wordt georganiseerd door:

 

Academy4Learning is het opleidingscentrum voor docenten vanuit The Learning Network met als doel onderwijsvernieuwing te stimuleren. Academy4Learning heeft een groot aanbod aan trainingen en workshops op het gebied van ICT & Onderwijs. Mail mirte.post@thelearningnetwork.nl voor meer informatie.

 Bettermarks is dé digitale methode voor wiskunde en rekenen in het voortgezet onderwijs. De complete methode voor het gehele vmbo en onderbouw havo/vwo (inclusief tweetalig onderwijs) zorgt voor meer plezier en betere resultaten. Mail info@bettermarks.nl voor meer informatie of check www.bettermarks.nl.

10voorbiologie is een complete methode voor havo en vwo, die u als docent aan het roer zet. Met 10voorBiologie kunt u uw lesprogramma volledig naar eigen inzicht invullen, zowel digitaal als op papier. Mail info@10voorBiologie.nl voor meer informatie en een gratis proefabonnement of kijk op [www.tienvoorbiologie.nl]www.tienvoorbiologie.nl.

Blink maakt vernieuwende, digitale lesmethodes waarbij het bereiken van de leerling het uitgangspunt is. Onze lesmethodes zijn erop gericht om leerlingen te prikkelen, nieuwsgierig te maken en vooral veel zelf te laten ervaren en ontdekken. Meer informatie over onze methodes vind je hier voor Nederlands: www.plot26.nl, voor Engels: www.wired.nl en voor geschiedenis: www.saga.nl.